за глезена хирургия замяна

Дръжте крака си неподвижен, за да осигурите неговото възстановяване. Трябва да изминат няколко седмици преди отново да натоварвате ходилото си с лека физическа дейност.11 мар 2012 Изкуствена глезенна става, Изкълчване на глезена, индикация за преди да се появи необходимостта от първата операция за смяна. може да се замени с циментни имплантати, благодарение на което .Повдигнете глезена – Легнете и повдигнете крака си върху подложка, така че да се намира над нивото на гърдите Ви. По този начин ще ограничите притока на кръв и телесни течности и ще намалите отока, подуването и болката в областта на глезена.

Състоянието понякога е индикатор за други заболявания като разширени вени, проблеми с бъбреците, сърдечни и артериални заболявания, високо кръвно налягане или прееклампсия (хипертония.Структура и функциониране на глезена (глезенната става), травми, контузии и начини за тяхното диагностициране и лекуване.9 май 2019 Интер Експо Център ще бъде домакин на конференцията „Най-новото: Хирургията на ходилото и глезена“, която ще се проведе.

Причините за болката са фрактури и пукнатини в глезена, опъване на връзки, деформация на крака. За да ги елиминира, в някои случаи се препоръчва подмяна на глезена. Този метод е използван повече от 50 години, не е загубил значимостта си в наше време.Глезен артродеза се прави за облекчаване на болка в глезена, ако грешната обрасли фрактура на глезена, болка, свързана с артрит, на инфекция или присъствието на дефект.Проблеми с глезените и стъпалата може да се дължат на редица Процедурата се извършва със затворен метод и представлява замяна на към затворена хирургична операция, с използването на камери с размер 1 до 3 мм, .

1 февр. 2017 Ортопед - травматолог доктор Стаматов. Специалист детска ортопедия - луксация, травматология, ендопротезиране, хирургия на .Вместо това, глезена липосукция е разработена, за да оформите мазнини глезените когато с диета и упражнения са се провалили. Функция.19 юли 2017 Подуване на двата крака под коляното, на двата глезена, Лимфостаза и Лекар ще замени медикамента или ще изпише друг, който да Той включва компресия, медикаменти, хирургия и физиотерапия.

1. травмата на стъпалото и глезена. Може би най-честата причина за болка, която се появява в тази област, и на всички по-ниски наранявания крайниците, увреждане на глезенната става, глезена.Диагнозата никак не е за подценяване, защото хрущялът е един от Износеният хрущял може да се превърне в проблем както за млади, така и за стари.1 февр. 2017 Ортопед - травматолог доктор Стаматов. Специалист детска ортопедия - луксация, травматология, ендопротезиране, хирургия на .

Артроскопия на глезена може да се направи при пресни наранявания още в деня на операцията, но Вашият хирург може да препоръча да останете .Пълната мобилност на глезена не може да бъде възстановена, но за нормално ходене е достатъчно. 10 ° обратно сгъване и 20 ° плантарна флексия на протезата е достатъчно за изпълнение на всички ежедневни задачи.Причините за извършване артродеза на стъпалото и глезена Глезен артродеза се прави за облекчаване на болка в глезена, доведе до нарушаване на свръхрастеж глезена фрактура , артрит, инфекция или дефекти в развитието.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *